Slot game

Păcănele online Inca Jackpot – Un slot tematic marca Skywind

Caută comorile din Templul Incaș al jocului de păcănele Inca Jackpot și te poți alege cu premii de până la 5.000X miza totală într-o singură rotire! Acțiunea are loc pe o matrice cu 5 rânduri X 5 role, într-o atmosfera plină de mister, unde câștigurile se realizează prin metodă „cluster” – grupuri de 5 sau mai multe simboluri potrivite. Acest slot Skywind de volatilitate scăzută vine cu o rată de câștig sub media de piață, dar aventura prin jungla sud-americană o poți avea atât de pe versiunea desktop (laptop, PC), cât și de pe dispozitivele mobile Android și iOS (smartphone, tabletă).

Cum câștigi la păcănele online Inca Jackpot?

Toate câștigurile vin pentru grupuri de minim 5 simboluri identice, așezate unul lângă altul, dar nu în diagonală. Cheia pentru premii mari este să găsești pe matrice cât mai multe simboluri potrivite, de peste 16+ și câștigurile vor fi pe măsură. Ca plată, Jackpot-ul progresiv este cel mai atractiv punct, iar dacă îl declanșezi, cu siguranță, se va simți în buzunar. Caută simbolurile Monede de Aur pentru a-l activa!

Plăți în jocul de păcănele online Inca Jackpot Skywind

  • 16+ Măști de Aur = 5.000 x miza
  • 16+ Măști Roșii = 1.000 x miza
  • 16+ Măști Albastre = 500 x miza
  • 16+ Măști Mov = 100 x miza
  • 16+ Măști Verzi = 50 x miza
Păcănele online Inca Jackpot
Păcănele online Inca Jackpot – Tabel simboluri

Jocuri ca la aparate cu Jackpot!

Există o singură caracteristică la slotul Inca Jackpot, iar după cum sugerează și numele, cred că ți-ai dat seama – Jackpot-ul! Pentru a-l iniția, va trebui ca pe matrice să aterizeze 8 sau mai multe simboluri Monede de Aur. În funcție de suma pariată, vei câștiga un procent din valoarea lui, după cum urmează:

  • Pariază 0.50 euro și poți câștiga 10% din Jackpot
  • Pariază 1 euro și poți câștiga 20% din Jackpot
  • Pariază 2.5 euro și poți câștiga 50% din Jackpot
  • Pariază 5 euro sau mai multe și poți câștiga 100% din Jackpot

În funcție de miză, valoarea jackpot-ului se poate observa în partea de sus a grilei de joc, iar la momentul redactării recenziei, acesta depășea 5.000X pariul total.

Câștiguri în Cascadă

După fiecare câștig din jocul de bază, se va declanșa caracteristica Câștiguri în Cascadă. Se face plata, iar simbolurile care au participat la câștig, vor fi eliminate de pe matrice, acestea fiind înlocuite cu simbolurile de deasupra lor. Poți obține câștiguri consecutive într-o singură rotire, atâta timp cât se creează noi victorii.

Păcănele online Inca Jackpot
Păcănele online Inca Jackpot – Exemplu căștig

Păcănele online Inca Jackpot  – părerea noastră

Acest slot iese în evidență din punct de vedere vizual, mai ales prin caracteristica jackpot, care îți poate schimba dramatic bankrollul prin valoarea lui foarte mare. Ne-am bucurat de câteva câștiguri decente și cam atât, am fost aproape de câteva ori să inițiem jackpot-ul, dar nu fost ziua noastră norocoasă. Dacă preferi un slot mai tradițional, cu aceeași tematică, încearcă păcănele gratis Inca Gold II, un joc cu rotiri gratuite, dublaj și jackpot progresiv EGT.

Unde poți juca pe bani reali Inca Jackpot?

Vrei să joci păcănele online Inca Jackpot pe bani reali și nu știi unde? Află că slotul este disponibil la NetBet și Maxbet cu mize cuprinse între 3 RON și 50 RON. Dacă ești indecis unde să îl încerci, citește recenzia fiecărui cazino online și află toate detaliile, inclusiv cum primești bonusuri fără depunere.

NetBet – Vezi aici recenzia!

Maxbet – Click aici!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1