Slot game

Păcănele EGT Emperor s Palace – Prezentare Slot

Călătorește în Evul Mediu și vizitează un palat fabulos cu jocul de păcănele Emperor s Palace, pentru a descoperi comori în valoare de 1.000 X miza totală! Slotul EGT vine cu o tematică asiatică, 5 role X 3 rânduri și până la 30 linii de plată ajustabile. RTP-ul este excelent, de 96.17%, iar volatilitatea este scăzută spre medie. Obține până la 30 runde gratuite, joacă la dublaj sau câștigă unul din cele 4 Jackpot-uri progresive la aparate Emperor s Palace!

Ce simboluri sunt în slotul online Emperor s Palace?

Grila de joc este compusă din simboluri tradiționale asiatice – Flori de Lotus, Vaze Ming, Leu, Împărat și Împărăteasă, ultimele două fiind cele care plătesc cel mai bine. Nu puteau lipsi cărțile de joc A, K, Q, J, acestea sunt și cele care oferă cele mai mici câștiguri la păcănele, dar sunt frumos realizate, în ton cu tematica. Wild-ul apare sub forma unui Dragon – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter (Yin și Yang – aterizează doar pe tamburii 2, 3 și 4 și declanșează Free Spin).

Funcții speciale – până la 30 rotiri gratuite, jackpot și dublaj

Prinde între 7 și 9 simboluri Scatter pe tamburii 2, 3 și 4 pentru a declanșa funcția Free Spins. În funcție de numărul de simboluri Yin și Yang , vei primi:

  • 7 simboluri Scatter = 7 rotiri gratuite
  • 8 simboluri Scatter = 15 rotiri gratuite
  • 9 simboluri Scatter =  30 de rotiri gratuite

În timpul rundei bonus, pe matrice pot ateriza mai multe simboluri Wild stivuite, iar 7, 8 sau 9 Scatter acordă alte rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Întreaga colecție de sloturi EGT este conectată la jackpoturile Mistery Card, așa că și în jocul ca la aparate Emperor s Palace ai posibilitatea de a intra în posesia unui astfel de premiu, în mod aleatoriu, la orice rotire câștigătoare sau chiar necâștigătoare. Odată declanșat, pe ecran vor apărea 12 cărți de joc cu fața în jos, iar tu trebuie să le descoperi cu un click, până când ai 3 la fel. Valoarea celor 4 Jackpot-uri poate fi văzută în partea de sus a ecranului.

Păcănele EGT Emperor s Palace
Păcănele EGT Emperor s Palace – Tabel simboluri

Gamble

Orice plată mai mică de 35 x miza totală îți oferă opțiunea de a încerca să o dublezi. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărților Roșu/Negru, iar suma riscată la jocul de noroc se va dubla, dacă selecția ta este corectă. Poți întoarce maxim 5 cărți sau poți colecta în orice moment câștigul. Dacă selecția ta nu este corectă, vei pierde toată suma riscată la dublaj.

Păcănele EGT Emperor s Palace
Păcănele EGT Emperor s Palace – Gamble

Păcănele EGT Emperor s Palace  – părerea noastră

Emperor s Palace este un slot decent, cu o temă des întâlnită, o grafică care nu iese în evidență și o combinație de caracteristici populare, care ne aduc aminte de Amazon s Battle. Câștigurile sunt destul de mici, însă le poți juca la dublaj, deși nu e o idee prea bună pe termen lung – vezi aici de ce. Una peste alta, nu este un joc rău, dar nici nu este deosebit de interesant ori unic în vreun fel.

Unde poți juca pe bani reali Emperor s Palace?

Simți că este ziua ta norocoasă și vrei să îl încerci pe bani reali la un cazino licențiat ONJN? Betano, Superbet, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, 888casino, Unibet și Vlad Cazino au în oferta lor bogată acest joc, pe care îl poți testa cu mize accesibile – pariul minim este de 0.30 RON, iar cel maxim este de 150 RON.

La Unibet ai parte de numeroase promoții atractive și te bucuri de un pachet consistent de bun venit, cu rotiri gratuite și bonus în bani. Dacă nu ai cont, CLICK AICI!

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0